Det svage køn kan pakke en Mean Business Punch for!

At dømme ud fra titlen, selv, forventer du sandsynligvis en mænd-bashing artikel om slags uretfærdighed, som mænd forårsage kvinder og om hvordan kvinder skal lære at holde deres dåse peberspray i hånd (vender den rigtige retning, selvfølgelig, medmindre kvinderne planlægger at blinde selv) i øjeblikket de fange et pust af en mand.
Tja… øh, ingen. Ikke rigtig.
Jeg er her til at forklare og give nogle gode eksempler på, hvorfor og hvordan kvinder kan gøre hvad de vil gøre i business og høste alle fordelene ved den struktur, som de har valgt at vedtage. Jeg vil gerne opmuntre dem og fortælle dem, at kvinder kan gøre god virksomhedsejere.
Kvinder i erhvervslivet er bedre i omgås mennesker, dvs, business bliver bedre simpelthen på grund af det faktum, at kvinder har højere niveauer af følelsesmæssig intelligens (EI eller EQ). Hvad betyder følelsesmæssig intelligens har at gøre med business? En hel masse, hvis du spørger mig. Lad os, først definere følelsesmæssig intelligens i erhvervsmæssig sammenhæng, skal vi? EQ er defineret helt løst som “sociale kompetencer og ambitioner eller self/personlige styrke”. Hvis en person har høj EQ, han eller hun (Bo trygt på hegnet for nu, indtil konklusion) er bedre i stand til at håndtere problemer på arbejdspladsen, bedre på at finde løsninger, er bedre i stand til kontrollere følelser og at genvinde styrke efter en ned falder. De kan kommunikere bedre med andre vinde dem brownies point nemt, med hensyn til at bringe i erhvervslivet.
Det lader til, at en person med høj EQ (mand eller kvinde) er 67% mere tilbøjelige til at blive en succes i erhvervslivet. Og i betragtning af, at kvinder generelt har højere EQs, vi kan roligt sige, at de er bedre som erhvervsfolk.
For at få succes i erhvervslivet, du har brug for 1/3 af IQ, 1/3 af sociale færdigheder og 1/3 af drive og ambitioner.
Og her er en anden grund til hvorfor jeg tror kvinder er bedre forretningsfolk. Ifølge the Millionaire Mind, er ‘at være ærlig med folk’ og «at komme sammen med mennesker» rangeret #1 og #3 som de nødvendige ingredienser til at blive en millionær. Og er det ikke en tilfældighed, at kvinder har begge disse færdigheder så naturligt som de kommer.
Ikke tro mig? Tænk over det.
At være ærlig med mennesker. “Kunden er sådan en tæve. Jeg ønsker ikke at gøre forretninger med hende”og”Kæreste, stop rode med mit køkken”.
At blive sammen med mennesker: “vidste du, at Sarah bare havde en abort og så var hun dumpet af den godawful mand, der har en tatovering på hans bag? Forestille sig, at… og vidste du, at… blah blah blah”. Nu, det er hvad der kaldes at komme sammen med mennesker.
OK, er der noget andet, som du måske ønsker at se på, hvis du stadig ikke overbevist. Hvor omkring dette? SQ står for sociale færdigheder og da sociale færdigheder fyldes op til 1/3 af ingrediensen i at være en succes i erhvervslivet, får dette. Kvinder scorer et gennemsnit på 103 for SQ i forhold til mænd, der fik et gennemsnit på 96.
Så er kvinder bedre på sociale færdigheder og følelsesmæssig intelligens og viola! Vi har allerede vundet 2/3 af slaget.
Konklusion
Lad mig reparere nogle af de skader, som jeg kan have gjort med denne artikel nu. Mænd har bedre IQs.
Denne artikel var foranlediget af en email fra en ven, der startede en kage-bage virksomhed fra hjemmet. Hun forlade sit job på 8 år efter hun havde sit første barn og besluttede at starte virksomhed fra hjemmet, håber, at det kunne få hende slags indkomst havde hun da hun var i virksomhedernes verden. Inden for 3 måneder efter start af virksomhed, hun stadig gør taber. Og på trods af de utallige e-mails fra mig (selvfølgelig, jeg overtalte hende til at holde sig til det), besluttede hun at afslutte sin forretning og genindtræde arbejdsstyrken, fordi der var stabilitet.
I sin e-mail nævnte hun også, at hun (og kvinder, i almindelighed) er bare ikke lavet til erhvervslivet. Hun sagde, hun vil hellere få den månedlige check i stedet for spekulerer på om der er nogen virksomhed i morgen, den næste dag, den næste uge, den næste måned!
Og fordi hun følte sig så modløs, jeg besluttede at skrive denne artikel for at bevise hende at kvinder virkelig kan pakke en business punch- men kun hvis de holde sig til det og fortsætter. Grunden til hvorfor hun opgav sin forretning – hun manglede ambitioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen